08 June 2010

Rejim Zionis Zalim


Di manakah letaknya sifat kemanusiaan seorang insan??? Kezaliman yang dilakukan oleh rejim Zionis adalah satu tindakan yang amat keji dan kejam ke atas rakyat Palestin khususnya dan masyarakat dunia amnya. Kekejaman yang telah berterusan sejak berpuluh tahun ke atas rakyat Palestin kini turut dirasai dunia apabila konvoi Bantuan Kemanusiaan diserang oleh rejim tidak ada akal ini.

Mungkin darah yang mengalir dalam tubuh setiap daripada rejim Zionis yang kejam itu memerlukan pertumpahan darah daripada setiap rakyat Palestin. Mereka kehausan darah dan sebab itu keganasan mula di lakukan terhadap warga dari negara lain. Tindak tanduk terkutuk rejim Zionis hanya mengundang kemarahan dunia.
Bangkitlah dan bersatulah wahai umat Islam sedunia. Di Malaysia dulu kita hanya mampu berdoa dan memberi sumbangan berbentuk wang ringgit dan bahan keperluan. Kini wira-wira Malaysia telah bersatu untuk menggoncang dan merungkai keganasan yang dijalankan oleh rejim kejam ini.

Bersamalah kita berdoa agar perjuangan umat Islam diseluruh dunia menentang kekejaman yang berlaku ini. Hentikan tangisan berdarah di Gaza.

No comments: